Србија

ПИС д.о.о. Србија – е основана во 1990 година PIS–ARHIVIRAJ.COM   outsourcing центар за физички и скенирање архивирање на хартиените документи; Компанија PIS–ARHIVIRAJ.COM спроведува ARHIVOсофтверско решение за архивирање процеси и скенирате документи и ARHIVO online DMS. ПИС Подгорица во соработка со техничка поддршка на Raster обезбедува спроведување на отворен текст СКМ решенија во Србија и регионот.