Кариера

Отворени позиции:

#1 Архивист

Деловно Информативни Системи – Архивирај ДОО е првиот приватен архивски центар во Македонија кој нуди услужно архивирање, дигитализација (скенирање) на хартиена документација и микрофилмување.

Заради зголемен обем на работа ДИС-Архивирај има потреба од дипломиран архивист за работното место АРХИВАР.

Потребни квалификации:

  • ВСП – Историја со архивистика
  • Познавања од областа на компјутери
  • Возачка дозвола – категорија Б
  • Одговорност и желба за тимска работа

 

#2 Проект соработник

Потребни квалификации:

  • ВСП
  • Познавања од областа на компјутери
  • Возачка дозвола – категорија Б
  • Одговорност и желба за тимска работа

 

Доколку сметате дека ги исполнувате овие услови аплицирајте со вашето CV  на: office@arhiviranje.mk со назнака АРХИВИСТ-ДИС или СОРАБОТНИК според работното место за кое аплицирате.

 

 

 

*Сите пријави се строго доверливи, а одбраните кандидати ќе бидат викнати на интервју.